ZWEVEZELE

Welkom bij trefpunt 55+

Dansclubfeestje 07

Dansclubfeestje
Op 7 november was het terug zover, de dansclub "Jong van hart" kwam weer samen om met een etentje het seizoen af te sluiten.
Na het welkomstwoord van danslerares Odette en de toespraak van de burgemeester, kon men genieten van een lekker aperitief en een smakelijk eten.
Odette werd tijdens de plechtigheid onder luid applaus in de bloemetjes gezet voor haar inzet en het geduldig aanleren van de linedansen.
Ook Noël als echtgenoot van Odette en erevoorzitter van Okra Zwevezele, werd niet vergeten en met een heerlijke fles bedacht. Na het smakelijk voor- en hoofdgerecht met alles er op en er aan, werd er nog als toemaatje vóór de koffie, een ijssoufflé "Grand Marnier", aan de 81 genodigden aangeboden.
Een twaaltal dames hadden voor het dessertbuffet gezorgd met eigen gemaakte taarten en delicatessen, waaraan men zich kon men zich tegoed doen gedurende het verdere verloop van de avond. Om het feest af te sluiten werd er zoals het een dansclub hoort, nog flink gedanst en ook wel eens meegezongen.