Trefpunt 55+

Zwevezele

   Okra Zwevezele huldigt haar huwelijksjubilarissen  

Op donderdag 14 juni 2018 waren alle huwelijksjubilarissen van het OKRA trefpunt Zwevezele, uitgenodigd naar de Wissel voor een uitgebreide receptie ter gelegenheid van hun jubilee.
Dit jaar zijn er 18 koppels die hun huwelijksverjaardag mogen vieren.
Na het welkomstwoord  van voorzitter Robert Vancompernolle, werden alle genodigden ruim getrakteerd op diverse warme en koude hapjes, geserveerd bij een sprankelende drank.
Na de receptie en de gebruikelijke koffie met taart kregen de jubilarissen nog een prachtige orchidee als aandenken aan deze heugelijke dag.


De jubilarissen van 2018 bij OKRA Zwevezele zijn:

Met 65j: René en Andrea Vandenbroucke-De Graeve (niet op de foto). 
Met 60j: André en Henriette Caerels-Braems (niet op de foto), Marcel en Irena Cools-Holvoet (niet op de foto), Georges en Paula Vincke-Weyts, Robert en Cecile Schepens-Honoré, Willy en Palmyre Cortvriendt-Vanderper, Marcel en Marie Duyvejonck-Vanhauwaert, Gilbert en Erica Hoste-Vannieuwenhuyse.
Met 50j: Aurel en Anna Pozzolo-Verhaeghe, Roger en Georgette Declercq-Cogghe, Jackie en Maddy Verhoye-Verhelle, Andreas en Monique Casteleyn-Vermandere, Noël en Yvette Algoedt-Deboodt, Joseph en Gerarda Verhelle-Delodder, Joseph en Hilda Algoedt-Neirynck (niet op de foto), Marcel en Anna Gheerardyn-Vannieuwenhuyse (niet op de foto), Luc en Rosa Ver Eecke-De Muynck, Octave en Lisette Van Bruane-Vansimaeys. Georges en Paula Vincke-Weyts


Robert en Cecile Schepens-Honoré


 Willy en Palmyre Cortvriendt-Vanderper


Marcel en Marie Duyvejonck-Vanhauwaert

Gilbert en Erica Hoste-Vannieuwenhuyse


Aurel en Anna Pozzolo-Verhaeghe


Roger en Georgette Declercq-Cogghe


Jackie en Maddy Verhoye-Verhelle

Andreas en Monique Casteleyn-Vermandere

Noël en Yvette Algoedt-Deboodt


Joseph en Gerarda Verhelle-Delodder


Luc en Rosa Ver Eecke-De Muynck


Octave en Lisette Van Bruane-Vansimaeys.Met nog een dikke proficiat aan al onze jubilarissen!!