ZWEVEZELE

Welkom bij trefpunt 55+


Huwelijksjubilarissen 2013


Op 23 mei was het feest bij Okra Zwevezele, want we vierden die dag onze leden huwelijksjubilarissen.
Dit jaar waren er 17 koppels die hun huwelijksverjaardag mochten vieren waarvan er slechts 12 echtparen aanwezig waren in het "Damberd" voor een uitgebreide receptie ter gelegenheid van hun jubilee.
Na het welkomstwoord van uittredend voorzitster Odette De Geldere, werden alle genodigden ruim getrakteerd op diverse koude en warme hapjes met een drankje.
Ook was er nog koffie met gebak voorzien en om de namiddag af te sluiten kregen de jubilarissen nog een prachtige vaas met hun beider voornamen ingegraveerd als aandenken aan deze heugelijke dag.
De jubilarissen van 2013 zijn:

Met 65 jaar: Arthur en Cecilia Den Baes-Bruneel, Maurice en Alida Desmet-De Bel, Roger en Godelieve Mortagne-Duyck.
Met 60 jaar: René en Andrea Vandenbroucke-De Graeve, Frans en Francina De Schepper-Vanlersberghe, André en Simona Stock-Haesebrouck, Jozef en Gerarda Monbaillieu-Popelier, George en Suzette Vandenheede-Cauwelier, Cyriel en Gilberta Tanghe-Lapere.
Met 50 jaar: Walter en Jeannine Vanthornhout-De Vooght, Marcel en Simonna Vanderplancke-Vanwynsberghe, Leon en Rita Devos-Borret, Jacques en Paulette Deloof-Lippens, Norbert en Noëlla Sap-De Keyzer, Leon en Clara Wallecan-Boussemaere, Eric en Rita Sap-Vansteelant, Eric en Clara Vande Ginste-Vanhove.

Proficiat!!!


65 j Maurice en Alida Desmet - De Bel
60 j. Jozef en Gerarda Monbaillieu - Popelier


60j. Georges en Suzette Vandenheede - Cauwelier


60j. Cyriel en Gilberta Tanghe - Lapere


50 j. Walter en Jaennine Vanthornhout - De Vooght50j. Marcel en Simonna Vanderplancke - Vanwynsberghe


50j. Leon en Rita Devos - Borret


50j. Jacques en Paulette - Deloof - Lippens


50j. Norbert en Noëlla Sap - De Keyzer50j. Leon en Clara Wallecan - Boussemaere50j. Eric en Rita Sap - Vansteelant50j. Eric en Clara Vande Ginste - Vanhove