ZWEVEZELE

Welkom bij trefpunt 55+

Nicole & Hugo 08

De Gemeentelijke Cultuurdienst had in samenwerking met OKRA Zwevezele terug een ontspanningsnamiddag georganiseerd in het Cultureel Centrum "De Wissel" te Zwevezele op donderdag 18 september 2008


De zaal zat opnieuw afgeladen vol want niemand minder dan Nicole en Hugo waren dit jaar uitgenodigd naar Zwevezele.Nadat Okra voorzitster Odette De Geldere iedereen welkom had gewenst, was het de beurt aan Nicole en Hugo om de aanwezigen te vermaken.


Zij brachten verschillende nummers uit hun eigen repertoire, maar ook de "Zo is er maar één" trofee "Pastorale" en liedjes van o.a. Tom Jones, Frank Sinatra, André Hazes, Dalida...

Als het er om grappig te doen op aan komt, dan is de Hugo wel in de buurt.
... en natuurlijk ontbrak hun succesliedje van vroeger niet namelijk
"Goeie morgen morgen".
Tijdens de pauze was er voor iedereen koffie met een snoepje, ook Nicole en Hugo kwamen naar de foyer om er gratis gesigneerde foto's uit te delen aan de liefhebbers en er was ook gelegenheid om de laatste single en full cd van hen te kopen.
In het tweede deel van de schow was het terug volle bak en echte ambiance met liedjes van vroeger en nu, zowel Vlaamse meezingers als anderstalige evergreens.


Onder een daverend applaus en na het zingen van een bis nummer namen beide zangers afscheid van hun publiek, dat zich een mooie namiddag vol zang en leute zal blijven herinneren.
Beiden kregen na afloop van de show bloemen aangeboden van schepen Diana Cannoot en van Okra voorzitster Odette De Geldere.