ZWEVEZELE

Welkom bij trefpunt 55+

Ontspanning 07

Willy Sommers en de Popkoning
De Gemeentelijke Cultuurdienst had in samenwerking met OKRA Zwevezele een ontspanningsnamiddag georganiseerd in het Cultureel Centrum "De Wissel" te Zwevezele op donderdag 20 september 2007.

De zaal zat afgeladen vol, want niemand minder dan Willy Sommers werd er die namiddag verwacht.
In het voorprogramma was het lachen geblazen met de "Popkoning".
Deze bracht zijn typetjes zoals koning Albert, Nicootje en zuster Vaseline van destijds in het TV progamma HT&D ten tonele.

Ook een imitatie van Eddy Wally mocht niet ontbreken.

Na de pauze was het dan de beurt aan Willy Sommers, die in een mum van tijd de ganse zaal liet meezingen en meezwaaien met zijn liedjes.
Willy wordt tijdens zijn optreden in het Vlaamse land gevolgd door een schare fans die bijna ieder optreden van hem bijwonen. Ook was Marleen Van Boven hem naar Zwevezele gevolgd, die ondanks haar blinde handicap zich toch op het podium begaf om samen met Willy een liedje te zingen.

Na zijn optreden mocht Willy de gebruikelijke bloemen en kussen in ontvangst nemen door OKRA voorzitster Odette De Geldere.
Na het uitdelen van foto's en handtekeningen aan zijn fans, poseerde Willy nog even bij enkele mensen van OKRA Zwevezele die instonden voor het klaarzetten van de zaal, de bedeling van de koffie tijdens de pauze, de afwas en de opkuis achteraf.

Langs deze weg bedanken we alle helpers van Okra voor het verzorgen van deze namiddag