ZWEVEZELE

Welkom bij trefpunt 55+

Ontspanningsnamiddag 09

Christoff & Lindsay
De Gemeentelijke Cultuurdienst had in samenwerking met OKRA Zwevezele een ontspanningsnamiddag georganiseerd in het Cultureel Centrum "De Wissel" te Zwevezele op donderdag 3 september 2009.
Niemand minder dan Christoff en Lindsay bezorgden ons een fantastische ontspanningsnamiddag.In het voorprogramma stond er ook niet in het minst de groep "Les Femmes Unique" op de lijst.
Deze groep afkomstig uit Berlare is een vaste waarde in de Belgische Showqueen wereld.


Hier zien we Miss Moonlight, zij is de oprichtster van "Les Femmes Uniques" In 2001 zette ze haar eerste stappen in de wereld van de showqueens en in 2007 won zij de nationale Miss Belgian Travestie.

Tijdens de show zorgden deze unieke dames voor een geslaagde afwisseling tussen glamour, romance, ambiance en natuurlijk humor.
Het grootste deel van de kostuumuitwerking wordt zelf ontworpen met geïmporteerde stoffen uit Parijs. De grote hoofdstukken, pluim en pailet creaties worden hier uitgetekend en uit Thailand geïmporteerd.


Kyara Mystica
Is een ware diva in grote kostuums of immense fantasievolle creaties.
Op 28/2/2009 werd ze verkozen tot Miss Belgian Travestie.Vanessa Van Cartier
Zij is van Italiaanse roots en is al bijna 10 jaar bezig met deze showwereld. In 2002 won zij de Miss Belgium Travestie.

Kim en Anais zijn al drie jaar actief bij de groep Kim staat in voor de choreografische vormgeving van de show en samen met Anais vormt ze het vaste showballet die Les Femmes vergezelt.Dat er het soms wat ludiek aan toe ging dat konden we verwachten.Na" Les Femmes" was het aan de beurt van Christoff en Lindsay.
Het is niet alleen een onvergetelijke zomer geworden voor Christoff maar ook voor Lindsay, want met haar nieuwste album "De Mooiste dag" neemt zij de albumkop over van broer Christoff.

Lindsay, wiens solocarriere een vliegende start heeft genomen, verovert blijkbaar niet alleen ieders hart maar nu ook de albumcharts.
Daardoor worden voor het eerst in de geschiedenis van de albumcharts de nummers 1 en 2 ingenomen door een zus en een broer.
De aanwezigen in de propvolle zaal genoten met volle teugen en zwaaiden en zongen mee op de mooie liedjes van Christoff en Lindsay.


Tijdens de pauze was het een drukte van jewelste rond de signeertafel van de zangers. Iedereen wilde kost wat kost een sticker, foto of cd bemachtigen.


In het tweede deel was het terug de beurt aan de Showqueens.

Vanessa Van Cartier met "Barbie Girl"

Ook de act van Lucy Loes (na vermageringskuur) was enig.


De prachtige kostuums brachten het geheel tot een bezienswaardig optreden.Ook de play-back van Laura Lynn was prachtig uitgevoerd door Vanessa Van Cartier.De slotact van "Les Femmes Unique"


De namiddag werd afgesloten met het het tweede optreden van Lindsay en ChristoffNa het overhandigen van de bloemen door Roger aan Lindsay was het de beurt aan Christoff om de bloemen in ontvangst te nemen van Odette.En onder een daverend applaus namen onze zangers afscheid van hun publiek.