Trefpunt 55+

Zwevezele

' '

   Okra Zwevezele huldigt haar huwelijksjubilarissen  

Op donderdag 15 juni 2017 waren alle huwelijksjubilarissen van het OKRA trefpunt Zwevezele, uitgenodigd naar de Wissel voor een uitgebreide receptie ter gelegenheid van hun jubilee.
Dit jaar zijn er 24 koppels die hun huwelijksverjaardag mogen vieren.
Na het welkomstwoord  van voorzitter Robert Vancompernolle, werden alle genodigden ruim getrakteerd op diverse warme en koude hapjes, geserveerd bij een sprankelende drank.
Na de receptie en de gebruikelijke koffie met taart kregen de jubilarissen nog een prachtige orchidee als aandenken aan deze heugelijke dag.


De jubilarissen van 2017 bij OKRA Zwevezele zijn:

Met 65j: Maurice en Herna Schatteman-Sap, Raymond en Maria Deweerdt-Dewindt, Georges en Liliane Maeseele-Vannieuwenborg.
Met 60j: Frans en Gabriella Dufour-Clinckemaillie, Maurice en Denise Werbrouck-Vannieuwenhuyse, Georges en Marie_Thérèse Degroote-Martens, Godfried en Agnes Engelrelst-Honore, Daniel en Rosa Kindt-Van Eenoo.
Met 50j: Roland en Mariette Naert-Ketels, Gilbert en Nicole Mooyaert-Haek, Rafael en Magda Devolder-Viaene, Antoon en Lieve Luttun-Devos (niet op de foto), Robert en Lena Van Compernolle-Vanthournout, Willy en Monique Clarysse-Goeffers, Georges en Nicole Declercq-Vermandere, Luc en Jenny Cortvriendt-Vannevel, Roger en Annie Dewindt-De Buck, Daniel en Mia Vanthournout-Vandewiele, Amedé en Jacqueline Vancauwenberghe-Vandeweghe (niet op de foto), Oscar en Christiane Vandaele-Mortagne, José en Agnes Vandendriessche-Cauwelier, Georges en Agnes Vervaele-Demuijnck, Willy en Yvette Gevaert-Demeyere (niet op de foto), Antoon en Annie Vandeweghe-Colpaert.

Proficiat aan alle jubilarissen en nog vele jaren van geluk te samen


Klik hier voor de foto's


' ' '