Trefpunt 55+

Zwevezele

             Beste OKRA lid,

       Ons programma voor  DECEMBER 2021

 

Na een korte periode van heropleving, heeft het beestje, dat CORONA heet, weer toegeslagen!

Niettegenstaande een heel grote groep reeds gevaccineerd zijn, worden er dagelijks opnieuw duizenden mensen besmet met het virus en liggen de ziekenhuizen opnieuw vol…..

Het is voor niemand prettig terug in toestanden te vallen van afstand nemen, mondmasker dragen en handen te ontsmetten. Het is ook zeer vervelend voor de verenigingen zoals OKRA om iets op een ordentelijke manier te organiseren. Maar we geven de moed niet op!

 

Aanvankelijk was ons KERSTFEEST op 15 december gepland. Maar het virus heeft roet in het eten gegooid en ons gedwongen GEEN risico te nemen. Er werd daarom beslist dit evenement niet te laten doorgaan om veiligheidsmaatregelen. Het feest is verplaatst naar volgend jaar.

 

Het kampioenenfeest van de kaarters op 22 december gaat ook NIET door.
De kaartnamiddagen gaan voorlopig ook niet door, orders gemeente!!

De dansers kunnen nog wekelijks hun activiteit verder blijven doen.

Wel wordt gevraagd de voorgeschreven maatregelen in acht te nemen (mondmasker aan, handen ontsmetten, afstand houden en in bezit zijn van uw “covid safe ticket” (smartphone of papier).

 

Dank aan ALLE trouwe leden die hun lidgeld betaald hebben voor 2022. De wijkmeesters zullen uw lidkaart  en sport+ bezorgen. Voor diegenen die nog niet betaald hebben, kan dit nog gerust door CASH betalen aan uw wijkmeester. Vergeet ook niet het ziekteklevertje af te geven voor terugvorderen van het gestorte bedrag voor sport (8 euro). Ook ontvangen jullie nog uw nieuwjaarsgeschenk als dank voor het hernieuwde lidmaatschap.

 

Probeer in deze moeilijke tijden het toch wat aangenaam te maken. Maak eens een mooie wandeling in het park of een korte fietstocht op den buiten! Haal de kerstboom en de kerststal van de zolder en breng er versieringen aan. In deze koude en korte dagen kan het thuis ook gezellig zijn.
Dicht bij de warme kachel en genieten van een glaasje rode wijn met een boek bij de hand, of kijken naar een film op TV.
Wie weet...misschien komt de KERSTMAN eens langs.

  

 

Vanwege het bestuur wensen we AL onze leden alvast een

 

PRETTIGE KERSTDAG en een VOORSPOEDIG  en vooral een GEZOND NIEUWJAAR

 

Zorg goed voor U zelf  en uw medemensen, hou het vooral veilig!!!!!!